Véget ért a nyár? 6tipp, hogy tovább Veled maradjon!

Véget ért a nyár? 6 tipp, hogy tovább Veled maradjon!

Szinte még csak most kezdődtek a nyári hónapok, ami gyorsan el is illant és már újra el is kezdődött az iskola. A járványhelyzet sokak számára megváltoztatta a meleg időszakban megszokott programokat, mégis sokan választották a belföldi utazás, kirándulás, fürdőzés jelentette élményeket. A nyár vége valahogy mindig egyfajta szomorkás hangulatot hoz magával, még akkor is, ha a vénasszonyok nyara kellemes meleggel és verőfényes napokkal ajándékoz meg, akár heteken keresztül.Derékfájás ellen hatékonyan - nem csak az időseket érinti a probléma!

Derékfájás ellen hatékonyan - nem csak az időseket érinti a probléma!

A derékfájás a mai kor egyik általános betegsége, mely gyakran összefüggésbe hozható az életmóddal. Nem csak a helytelen testtartás vagy a huzamos időn keresztüli ülés állhatnak a háttérben, így komoly fájdalmak esetén érdemes kivizsgáltatni magadat. Sajnos tény, hogy a napjainkban minden korábbiaknál többeket érintő derékfájás a súlyfeleslegre is visszavezethető. Nem lehet tehát elégszer hangsúlyozni az egészséges életmód fontosságát, melyben a normál testsúly elérése is lényeges szerephez jut. A derékfájás ellen hatékonyan is felvehető a küzdelem. Mutatjuk, hogyan!Valóban javul az önértékelés a súlycsökkentéssel?

Valóban javul az önértékelés a súlycsökkentéssel?

A plusz kilók egyre gyakrabban kerülnek szóba, és az elhízást már civilizációs megbetegedésként tartják számon. Vannak, akik hormonális problémák mögé bújnak, mások az akaraterő hiányára hivatkozva hagyják lassan felkúszni a kilókat. Ahogyan azonban észrevétlenül többet mutat a mérleg 5 kilóval, úgy akár 20-30 kiló felesleg is így rakódhat ránk. A probléma ezzel nem csak a súlyfelesleg jelentette egészségügyi kockázat, hanem az is, hogy minél nagyobb mértékű az elhízás, annál nehezebb megszabadulni a plusztól.Nyers diéta a tökéletes alak titka?

Nyers diéta a tökéletes alak titka?

Az életminőséget jelentősen befolyásolja az, hogy milyen képet látunk a tükörben. A társadalmi elvárások, saját egészségünk és a magabiztosság is egyre inkább arra sarkallják az érintetteket, hogy leadják a plusz kilókat. Sajnos az elhízást népbetegségként tarthatjuk számon, ugyanis a fejlett társadalmakban korlátlan mennyiségben áll rendelkezésre az élelmiszer, és valljuk be, nem mindig a legegészségesebb formában.Lehet-e fogyni gyógynövényekkel?

Lehet-e fogyni gyógynövényekkel?

Fogyni szeretnél? Többet mutat a mérleg, mint amennyi ideális lenne magasságodhoz? A mozgásszegény életmód és a stresszből fakadó evés minden korábbinál többeket érint manapság. Persze egészen egyszerűen a gasztronómiai élmények is vezethetnek oda, hogy elszaladjanak azok a bizonyos nem kívánt kilók. S hogy mit tehetsz ilyenkor? A kalóriadeficit elérése a cél, ám a felé vezető út korántsem mindegy.<
 
további 5 cikk


rólunk

rólunk
akciók
újdonságok
aktuális
top 10
magazin
gyógyszerész válaszol
a weboldal használata

ászf
adatkezelési tájékoztató
elállási nyilatkozat
szállítási feltételek
fizetési feltételek
hűségkártya ászf
hűségkártya adatkezelési tájékoztató
hűségkártya regisztráció
vásárolj nálunk

Bejelentkezés
Regisztráció

Év honlapja 2017
ügyfélszolgálat


telefon: +36 20 40 80 000
hétfő - vasárnap 9 - 21:00-ig
e-mail: webshop (kukac) unipatika.hu
kapcsolat

facebook instragram linkedin

feliratkozás hírlevélrewebpatika
Webshopunkon az alábbi bankkártyákkal fizethetsz:
bankkártya
Tájékoztató a bankkártyás fizetéssel kapcsolatban.
Minden jog fenntartva!
© 2020 Unipharma Gyógyszerkereskedelmi Kft.