A baba bőrének titka

A baba bőrének titka

babák bőre vékonyabb a felnőttekénél, ami azt jelenti, hogy a külső ingerekre gyorsabban és érzékenyebben reagál. Tény, hogy a szaruréteg folyamatosan fejlődik, így fokozatosan egyre nagyobb védelmet nyújt. Épp ezért a kisbabáknak meleg, védelmező kültakaróra van szükségük a születés után. Fontos, hogy kizárólag természetes, légáteresztő alapanyagokba burkoljuk az apró testet, és csak különösen gyengéden ápoló termékeket használjunk, mert a gondos, szerető ápolás nagyban hozzájárul a babák fejlődéséhez. 

 

 

 

 Hasznos tudnivalók az eReceptről

Hasznos tudnivalók az eReceptről

Az elmúlt hetekben nagyon sok visszajelzést kaptunk, hogy sokan nincsenek tisztában az eRecept által hozott változásokkal és hogy pontosan mi is az az eRecept. Ezért úgy gondoltuk, hogy most egy cikk keretében bemutatjuk a fontosabb tudnivalókat, az ÁEEK tájékoztatója alapján.

 csokoladé

Csokoládé: Jóízű gondoskodás

A csokoládé mindannyiunk kedvenc édessége. Egy nemrég végzett hazai kutatás szerint a felnőtt lakosság közel 80 százaléka rendszeres csokoládéfogyasztó. Közülük minden második ember hetente vásárol magának valamilyen csokoládé terméket, ezzel vezető helyre kerülve valamennyi élelmiszer toplistáját tekintve. Talán ez az oka annak is, hogy egyre több egészséggel kapcsolatos hír jelenik meg a csokifogyasztás hátrányairól. Nézzük a tévhiteket!Lebetegedtél? 10 tipp, mivel töltsd a hirtelen jött szabadidőt

Lebetegedtél? 10 tipp, mivel töltsd a hirtelen jött szabadidőt

Vannak olyan betegségek, melyek esetén különösen fontos, hogy ágynyugalmat biztosíts saját magad számára. A meghűléses problémák és az influenza tipikusan ilyenek. Esetükben kiemelt jelentőséggel bír a pihenés. Nem csak felgyorsítható így a gyógyulás, hanem a szövődmények kialakulását is elkerülheted.Hogyan ápoljuk télen bőrünket?

Hogyan ápoljuk télen bőrünket?

A száraz bőr egy bőrtípus, amelynek a mindennapok során vízre és lipidekre egyaránt szüksége van ahhoz, hogy hidratált, feszes és puha maradjon. A száraz bőr durva tapintású, enyhén be is repedezhet és érdes. Gyakran társul hozzá feszülő érzés és viszketés, elsősorban fürdés, zuhanyzás vagy kézmosás után.<
 
további 5 cikk


rólunk

rólunk
akciók
újdonságok
aktuális
top 10
magazin
gyógyszerész válaszol
a weboldal használata

ászf
adatkezelési tájékoztató
elállási nyilatkozat
szállítási feltételek
fizetési feltételek
hűségkártya ászf
hűségkártya adatkezelési tájékoztató
hűségkártya regisztráció
vásároljon nálunk

Bejelentkezés
Regisztráció

Év honlapja 2017
ügyfélszolgálat


telefon: +36 20 40 80 000
hétfő - vasárnap 9 - 21:00-ig
e-mail: webshop (kukac) unipatika.hu
kapcsolat

facebook instragram linkedin

feliratkozás hírlevélrewebpatika
Webshopunkon az alábbi bankkártyákkal fizethet:
bankkártya
Tájékoztató a bankkártyás fizetéssel kapcsolatban.
Minden jog fenntartva!
© 2020 Unipharma Gyógyszerkereskedelmi Kft.