10+1 tudnivaló a szervezet elsavasodásáról

10+1 tudnivaló a szervezet elsavasodásáról

Az emberi szervezet a test és a lélek működéséhez hasonlóan harmóniára törekszik. Ez felismerhető a sav-bázis egyensúly alakulásában is, mely főként a bevitt táplálékok függvénye. A témát sokan nem ismerik, pedig a jó közérzetben kiemelt jelentőséggel bír ez a faktor. Nem csak az elfogyasztott ételek és italok alakítják azonban a szervezet sav-bázis közegét, hanem a tartós stressz, a negatívan megélt élethelyzetek és a pszichés problémák is.Hogyan függ össze a táplálkozás a fogak állapotával?

Hogyan függ össze a táplálkozás a fogak állapotával?

Fogaink mindennapos használatban vannak, nélkülük pedig elképzelhetetlen az esztétikus megjelenés, valamint a megfelelő emésztés. A szájhigiéniára való odafigyelés kiemelt jelentőséggel bír, de a táplálkozás szempontjából sem mindegy, hogy mi kerül a tányérra. Az évek múlása természetesen hatással van a fogazatra is, de a megfelelő fogtisztítással és táplálkozással megőrizhető a fogak épsége egészen hosszú ideig.Aranyat a bőr alá? Így fiatalít az aranyszálbehúzás!

Aranyat a bőr alá? Így fiatalít az aranyszálbehúzás!

Fiatalos bőrre vágysz? A szépészeti beavatkozások rendkívül széles választékban elérhetőek manapság. Nem csak a sztárok engedhetik azonban ezeket meg maguknak, hanem tulajdonképpen bárki, aki plasztikai beavatkozás nélkül szeretne feszesebb vonásokat. Az aranyszálbehúzás kifejezetten nagy népszerűségnek örvend, és egyre többen teszik le a módszer mellett a voksot.Szőrtelenítés? 8 tipp a mindig sima bőrért

Szőrtelenítés? 8 tipp a mindig sima bőrért

Nem tudod, milyen szőrtelenítési módszert válassz? Nehezen boldogulsz saját magad a nem kívánt szőrszálakkal? A sima, szőrmentes bőrfelület manapság nem csak trend, hanem egyenesen elvárás az ápoltsággal összefüggésben. De vajon milyen megoldás mellett érdemes letenned a voksod?Javítsd otthonod levegőminőségét!

Javítsd otthonod levegőminőségét!

A belélegzett levegő minőségének gyakran nem tulajdonítunk elegendő jelentőséget. Tény pedig, hogy kiemelten fontos az jó közérzetünk, egészségünk megőrzésének érdekében. Gondolj csak arra, amikor elhasznált a levegő egy helyiségben! Ilyenkor romlik a koncentráló képesség, elálmosodsz és közérzeted is rossz.további 5 cikk


rólunk

rólunk
akciók
újdonságok
aktuális
top 10
magazin
gyógyszerész válaszol
a weboldal használata

ászf
adatkezelési tájékoztató
elállási nyilatkozat
szállítási feltételek
fizetési feltételek
hűségkártya ászf
hűségkártya adatkezelési tájékoztató
hűségkártya regisztráció
vásárolj nálunk

Bejelentkezés
Regisztráció

Év honlapja 2017
ügyfélszolgálat


telefon: +36 20 40 80 000
hétfő - vasárnap 9 - 21:00-ig
e-mail: webshop (kukac) unipatika.hu
kapcsolat

facebook instragram linkedin

feliratkozás hírlevélrewebpatika
Webshopunkon az alábbi bankkártyákkal fizethetsz:
bankkártya
Tájékoztató a bankkártyás fizetéssel kapcsolatban.
Minden jog fenntartva!
© 2020 Unipharma Gyógyszerkereskedelmi Kft.