A vér normál oxigénszintje tényleg életet menthet!

A vér normál oxigénszintje tényleg életet menthet!

Az oxigén létfontosságú a szervezet számára. Nélküle percekig sem bírjuk ki, hiszen központi szerepet tölt be a sejtek működésében. A szervezet 98%-os véroxigén-tartalom mellett képes az optimális működésre.6 szabadidős szokás a kiegyensúlyozottságért - Találd meg önmagad!

6 szabadidős szokás a kiegyensúlyozottságért - Találd meg önmagad!

Olyan időszakot élünk, amikor a testi és lelki kiegyensúlyozottság minden korábbinál nagyobb jelentőséggel bír. E kettő egymástól nem elválasztható, s ennek megfelelően a világjárvány kapcsán nem pusztán a testi egészség megőrzése érdemel figyelmet. Fontos, hogy a felborult viszonyok között is megtaláljuk azokat a dolgokat, amelyek kiegyensúlyozottságot teremtenek lelkünkben, ezzel egyidejűleg immunrendszerünk erősítéséért is téve.Miért fontos az otthoni vérnyomásmérés, és hogyan történjen?

Miért fontos az otthoni vérnyomásmérés, és hogyan történjen?

Magas vérnyomással küzdesz? Esetleg túl alacsonyak értékeid, és ez okoz nehézséget a mindennapokban? A vérnyomás az az egészségügyi jellemző, amely nagymértékben befolyásolja közérzeted, és egyúttal a jövőbeli egészségügyi állapotodra is hatást gyakorol. Az éveken át kezeletlen magas vérnyomásnak beláthatatlan következményei vannak, pláne akkor, ha extrém magas értékekről van szó.Zerowaste életmód, környezettudatosság - hogyan építhető be életünkbe?

Zerowaste életmód, környezettudatosság - hogyan építhető be életünkbe?

Megnövekedett számban megjelenő hurrikánok, időjárási anomáliák, egyre olvadó jéghegyek, tikkasztó forróság nyaranta. Még sokáig sorolhatnánk azokat a jeleket, melyekkel arra igyekszik felhívni a bolygó a figyelmet, hogy az ember átlépett egy olyan szintet, amit már nem képes tolerálni a természet.Otthonápolás - hogyan őrizd meg egészséged közben?

Otthonápolás - hogyan őrizd meg egészséged közben?

Állandó gondozásra szorul valamelyik szeretted? Számos olyan betegség előfordulhat, melyek esetében elkerülhetetlen a folyamatos jelenlét és segítség. Az ápolásra szoruló családtaggal egy háztartásban élni korántsem egyszerű feladat. Fokozottan igénybe veszi mindez a gondozó lelki és testi egészségét is.további 5 cikk


rólunk

rólunk
akciók
újdonságok
aktuális
top 10
magazin
gyógyszerész válaszol
a weboldal használata

ászf
adatkezelési tájékoztató
elállási nyilatkozat
szállítási feltételek
fizetési feltételek
hűségkártya ászf
hűségkártya adatkezelési tájékoztató
hűségkártya regisztráció
vásárolj nálunk

Bejelentkezés
Regisztráció

Év honlapja 2017
ügyfélszolgálat


telefon: +36 20 40 80 000
hétfő - vasárnap 9 - 21:00-ig
e-mail: webshop (kukac) unipatika.hu
kapcsolat

facebook instragram linkedin

feliratkozás hírlevélrewebpatika
 SimplePay vásárlói tájékoztató
Minden jog fenntartva!
© 2020 Unipharma Gyógyszerkereskedelmi Kft.